7 Temmuz 2009 Salı

Bir gün de iki parti biri iş,biri eğlence...:)


Yine hafta sonumu anlatayım size genelllikle ilginç şeyler o zaman oluyor. Hafta içi genelde iş güç…
Cuma günü adada ki ofisteydik. Yazlık ofis şahane oluyor, bir yandan iş bir yandan havuz keyfi.:)
Cumartesi günü ise yine iş vardı .Mariachi shot The House. Bu sefer Kemer Burgaz tarafında havuzlu bir sitenin partisiydi. İş aşkından olsa gerek:P baya bir erken gitmişiz saat 7 de başlayacak olan partinin hazırlığı için saat 3 te gidince baya bir beklemek zorunda kaldık. Tabi kot pantalon altımızda biz sıcaktan pişerken insanları havuza girerken izlmek biraz acı oldu…:)Saat 5 gibi hazırlıklarımıza başladık . Herzamanki gibi güzel bir partiydi , parti sonun da havai fişek gösterisi oldu ,tabi bir ara yanan fişek patlamayınca ufak bir panik yaşandı ,neyse ki kazasız bir şekilde parti sona erdi .Herkes mutlu oldu…:)
İşten çıktıktan sonra sıra benim partime geldi.:) Arkadaşımın Cihangirde ki boş evinde kostümlü parti yaptık. Biraz partiyi anlatayım; Önceden insanlar birbirne E-mail yoluyla partiyi haber verdiler ve kesinlikle kimse birbirine ne giyiceğini sölemedi. Şimdiye kadar gördüğüm en uğraşılmış partilerden biri diyebilirim . İnsanlar ciddi ciddi kostümler için baya uğraşmışlardı oldukça gerçekçi kostümler vardı. Örneğin;bir amiral vardı dedesinin amiral kıyafetlerini giymişti ,oldukça başarılıydı.Bir de hoşuma giden Romalı bir kız vardı ,her ayrıntısını düşünmüştü kostümün,saç detayları çok yerinde olmuştu. İş koşuşturmacası nedeniyele, malesef ben kostümle katılamadım.:(
Enteresan olan bir başka şey ,kadın kostümü giymiş olan erkekler vardı.Enteresan olan kısmı kadın kostümü giymeleri değil ,aksine oldukça da başarılı ,güzel bayanlar olmuşlardı.:) Fakat bu durum kimseyi değil ama kendilerini rahatsız etti sanırım.Örneğin;kesinlikle fotoğraflarının çekilmesini yada çekilsede herhangi facebook gibi bir siteye konmasını istemediler .Bundan sebep sizinle fotoğraf paylaşamayacağım aslında genel olarak bu şekilde anlaştık .Açıkçası ben pek anlam veremedim,rahatsız olucaksalarsa keşke hiç o şekilde giyinmeselermiş.
Evet ve PazarJ Dinlenme ve huzur günü .Pazar günüm aynen dediğim şekilde geçti .Bir arkadaşımla buluştum önce sinemaya gitmeye niyet ettiysekte sonradan bir türlü karar veremyip oturup çay kahve içip muhabbet ettik .Ve hafta sonumun da sonu böle oldu:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder